LED-verlichting

Madeax levert eersteklas kwaliteit ledverlichtingsproducten.

Ledverlichting volgens Madeax

Licht is onmisbaar. Het zorgt ervoor dat producten goed te zien zijn, dat werknemers zich goed kunnen concentreren en dat het werk veilig gedaan kan worden. In showrooms, magazijnen, werkplaatsen, klaslokalen of kantoorruimtes: op al die plaatsen is licht essentieel en moet het optimaal zijn qua kleur en intensiteit. Tegenwoordig is voor alle traditionele lichtbronnen een led-alternatief op de markt. Technisch gezien is er dus geen enkele reden meer om niet op de energiezuinige lichtbron led over te stappen.

Investeren en besparen | LED

De led markt is volwassen geworden, voor elke situatie is een kwalitatief goed alternatief voorhanden. Duurzame verlichting heeft veel voordelen. Het gaat lang mee, is betaalbaar en verbruikt weinig stroom. Het verdient zich om die redenen snel terug, meestal al in twee jaar tijd, afhankelijk van de toepassing. Om de overgang van uw traditionele verlichting naar led te stimuleren, wordt lichtrenovatie (deels) gesubsidieerd middels de Energie Investerings Aftrek (EIA). De regeling is bedoeld voor ondernemers met een winstoogmerk.

Onze assortiment beweegt mee met de ontwikkelingen zodat u altijd profiteert van de optimale balans tussen energiebesparing en kwaliteit.

Samenwerking Tronix

De markt van LED-verlichting is duurzaam en sterk aan innovatie onderhevig. Madeax streeft daarbij naar innovatieve oplossingen. Nieuwe producten en innovaties zijn echter duur en arbeidsintensief. Om dit toch te kunnen blijven doen heeft Madeax in Tronix partner die ook wil innoveren en top kwaliteit LED-verlichting levert. Door samen te werken kunnen wij nieuwe oplossingen, maatwerk en producten realiseren van hoge kwaliteit.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de producten van Tronix klik hier

Aanvraag en advies

Bij Madeax geven we je graag advies over LED-verlichting en helpen we je bij het zoeken naar het juiste product. Als je via Madeax besteld ontvang je een persoonlijke productcode waarbij je voor een gereduceerd tarief LED-verlichting kunt aanschaffen via Tronix. Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in.

Ons aanbod


Leveranciers


Hulp nodig?


Wilt u meer weten over slimme oplossingen of LED-verlichting?

+31 036 820 0050
info@madeax.nl

Aanvraag en advies

 Snel. Betrouwbaar. Gratis.

Madeax helpt je graag bij het maken van de juiste keuze voor LED-verlichting

Vul je gegevens in en ontvang een persoonlijke productcode voor het bestellen van LED-verlichting.

Heeft u een andere vraag?
Neem contact op.

Meer weten over onze innovatieve oplossingen?

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.