Partners

Lectium

Lectium

Altijd verzekerd van de scherpste energieprijzen

Lectium is een volledig onafhankelijk energieadviesbureau met vestigingen in Nederland en Duitsland. Door de inkoop van energie aan Lectium over te laten, kunt u op relatief eenvoudige manier vele euro’s besparen.

Zo werkt het

Energieprijzen zijn van veel factoren afhankelijk en kunnen behoorlijk schommelen. Bij de inkoop van energie is dus vooral het moment van inkopen van belang. De adviseurs bij Lectium monitoren dagelijks de energieprijzen, zodat ze nooit het optimale inkoopmoment missen.

De scherpste prijs

Lectium onderhandelt voor u de scherpste prijs uit, bij voorkeur bij uw eigen leverancier. De contracten sluit u met de energieleverancier en netbeheerder. Ook uw facturen blijft u ontvangen van de nutsbedrijven. Besluit u toch te switchen van leverancier, dan begeleidt Lectium het hele traject.

Al uw energiezaken uit handen

Desgewenst kan Lectium ook het contractbeheer van u overnemen. Wij controleren en beheren dan uw energiefacturen en adviseren u indien nodig. Kortom, Lectium neemt u graag uw energiezaken uit handen. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw corebusiness.

Benieuwd hoeveel ú kunt besparen op uw energiekosten?

Met de vrijblijvende screening van uw energiecontracten via Lectium, weet u binnen 3 tot 5 dagen waar u aan toe bent. Hier vindt u alle informatie.

Madeax in ’t kort

Madeax is een innovatief energie adviesbureau op het gebied van verduurzaming. Wij leggen de nadruk op de aanschaf en installatie zonnepanelen en ledlampen. Wij werken altijd met erkende en hoogwaardige materialen, producten en partners om de projecten van onze klanten te realiseren. Onze klanten zijn gevestigd in alle branches in de MKB- en Grootzakelijke markt. Door deskundig en eerlijk advies, door buiten de kaders te denken en te komen tot maakoplossingen, realiseert Madeax in samenwerking met haar klanten projecten van hoogwaardig niveau.

Vul het onderstaande formulier in

 Snel. Betrouwbaar. Gratis.

Ontvang advies zodat u weet waar uw bedrijf staat.

Binnen één minuut kunt u uw gegevens opsturen om vrijblijvend advies aan te vragen. Madeax brengt alles zo transparant mogelijk in kaart, zodat u voor geen enkele verassingen komt te staan.

Heeft u een andere vraag?
Neem contact op.

Meer weten over zonnepanelen en ledverlichting?

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden