Partners

Lectium

Lectium

Altijd verzekerd van de scherpste energieprijzen

Lectium is een volledig onafhankelijk energieadviesbureau met vestigingen in Nederland en Duitsland. Door de inkoop van energie aan Lectium over te laten, kunt u op relatief eenvoudige manier vele euro’s besparen.

Zo werkt het

Energieprijzen zijn van veel factoren afhankelijk en kunnen behoorlijk schommelen. Bij de inkoop van energie is dus vooral het moment van inkopen van belang. De adviseurs bij Lectium monitoren dagelijks de energieprijzen, zodat ze nooit het optimale inkoopmoment missen.

De scherpste prijs

Lectium onderhandelt voor u de scherpste prijs uit, bij voorkeur bij uw eigen leverancier. De contracten sluit u met de energieleverancier en netbeheerder. Ook uw facturen blijft u ontvangen van de nutsbedrijven. Besluit u toch te switchen van leverancier, dan begeleidt Lectium het hele traject.

Al uw energiezaken uit handen

Desgewenst kan Lectium ook het contractbeheer van u overnemen. Wij controleren en beheren dan uw energiefacturen en adviseren u indien nodig. Kortom, Lectium neemt u graag uw energiezaken uit handen. Zodat u zich volledig kunt focussen op uw corebusiness.

 

Benieuwd hoeveel ú kunt besparen op uw energiekosten?

Met de vrijblijvende screening van uw energiecontracten via Lectium, weet u binnen 3 tot 5 dagen waar u aan toe bent. Hier vindt u alle informatie.