Partners

Orange Climate

Orange Climate

Duurzame klimaatsystemen, fors lagere energiekosten

Gedurende de dag loopt de temperatuur in een kantoorgebouw door de aanwezigheid van mensen vaak snel op. Om toch een comfortabel en koel werkklimaat te creëren, wordt vaak een externe koeling toegepast. Dit kost echter flink wat extra energie.

Het kan ook anders

Namelijk door klimaatbeheersingssystemen toe te passen met faseovergangsmaterialen, ofwel Phase Change Materials (PCM). Dit zijn materialen die, net als water, bij een bepaalde temperatuurverandering overgaan van vast naar vloeibaar en andersom. De faseverandering van deze materialen wordt gebruikt om warmte op te slaan en op een later moment weer af te geven. Autarkis, een onderdeel van Orange Climate, ontwikkelt en bouwt deze duurzame klimaatsystemen.

Klimaatplafond

De meest logische plek om een gebouw te verduurzamen door middel van PCM is het plafond. De thermische accu in een klimaatplafond kan warmte opnemen én afstaan. Hierdoor kan een gebouw worden gekoeld en verwarmd. Een klimaatplafond maakt slim gebruik van de natuurlijke temperatuurwisselingen van de dag- en nachtcyclus. Doordat de warmte wordt opgeslagen en gebruikt voor later, kunt u met een klimaatplafond enorm besparen op uw energiekosten.

Benieuwd wat in uw situatie mogelijk is?

Kijk voor meer informatie op de website van Orange Climate of vraag om een demonstratie en persoonlijke uitleg door een van de experts van Autarkis.

Madeax in ’t kort

Madeax is een innovatief energie adviesbureau op het gebied van verduurzaming. Wij leggen de nadruk op de aanschaf en installatie zonnepanelen en ledlampen. Wij werken altijd met erkende en hoogwaardige materialen, producten en partners om de projecten van onze klanten te realiseren. Onze klanten zijn gevestigd in alle branches in de MKB- en Grootzakelijke markt. Door deskundig en eerlijk advies, door buiten de kaders te denken en te komen tot maakoplossingen, realiseert Madeax in samenwerking met haar klanten projecten van hoogwaardig niveau.

Vul het onderstaande formulier in

 Snel. Betrouwbaar. Gratis.

Ontvang advies zodat u weet waar uw bedrijf staat.

Binnen één minuut kunt u uw gegevens opsturen om vrijblijvend advies aan te vragen. Madeax brengt alles zo transparant mogelijk in kaart, zodat u voor geen enkele verassingen komt te staan.

Heeft u een andere vraag?
Neem contact op.

Meer weten over zonnepanelen en ledverlichting?

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden