Over Madeax

De zakelijke energiemarkt kent voor Madeax geen geheimen.

Over Madeax

De eigenaren van Madeax hebben jarenlange ervaring in het verhandelen van energiecontracten, het ondersteunen van bedrijven bij energiemonitoring en het adviseren en ondersteunen van bedrijven bij energiebesparingstrajecten, zonnepanelen en led verlichting trajecten. Wij weten dan ook als geen ander waar het om draait in de (groot)zakelijke energiemarkt.

Alles onder één dak

Madeax ontzorgt u van al uw energiezaken

Waarom Madeax?

Sinds enkele jaren hebben onze klanten steeds meer vraag naar zonnepanelen en ledverlichting. Wij merkten echter dat veel van hen bij hun leveranciers tegen problemen aanliepen. Zo hadden ze geregeld klachten over onduidelijke offertes, verkeerd ingediende subsidieaanvragen en lange trajecten.

Daarom hebben wij uiteindelijk besloten om zélf de handschoen op te pakken en onze klanten (en andere bedrijven) actief te gaan voorzien van zonnepanelen en ledverlichting. Uiteraard met de kwalitatief hoogwaardige producten en service die onze klanten al jaren van ons gewend zijn.

Waarom we doen wat we doen

Wij willen ondernemers helpen om de verduurzaming van hun bedrijf zo eenvoudig mogelijk te maken, waar mogelijk een besparing te realiseren en zorgen dat onze klanten aan de wettelijke vereisten voldoen in de energie transitie. Dat doen we met gedegen advies en betrouwbare producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kortom, door ondernemers volledig te ontzorgen. Om de opwarming van de aarde zoveel mogelijk te beperken, is een wereldwijde energietransitie noodzakelijk. Madeax wil daar graag samen met haar klanten een steentje aan bijdragen.

Alles onder één dak

Bij Madeax vindt u alle energiedisciplines onder één dak. Al onze mensen hebben ruime ervaring in de zakelijke energiesector. Of het nu gaat om ledverlichting of zonnepanelen, onze medewerkers weten waarover ze praten. Ook op het gebied van subsidies kunnen wij u van a tot z adviseren en begeleiden. Daarnaast kunt u tevens de vakkundige installatie van uw zonnepanelen met een gerust hart aan ons overlaten.

Madeax in ’t kort

Madeax is een innovatief energie adviesbureau op het gebied van verduurzaming. Wij leggen de nadruk op de aanschaf en installatie zonnepanelen en ledlampen. Wij werken altijd met erkende en hoogwaardige materialen, producten en partners om de projecten van onze klanten te realiseren. Onze klanten zijn gevestigd in alle branches in de MKB- en Grootzakelijke markt. Door deskundig en eerlijk advies, door buiten de kaders te denken en te komen tot maakoplossingen, realiseert Madeax in samenwerking met haar klanten projecten van hoogwaardig niveau.

Vul het onderstaande formulier in

 Snel. Betrouwbaar. Gratis.

Ontvang advies zodat u weet waar uw bedrijf staat.

Binnen één minuut kunt u uw gegevens opsturen om vrijblijvend advies aan te vragen. Madeax brengt alles zo transparant mogelijk in kaart, zodat u voor geen enkele verassingen komt te staan.

Heeft u een andere vraag?
Neem contact op.

Meer weten over zonnepanelen en ledverlichting?

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden