Zonnepanelen

Madeax levert hoogwaardige zonnepanelen en systemen.

Businesscase zonnepanelen

Voor zonnepanelen maken wij altijd eerst een businesscase. Daarin we omschrijven we welke zonnepanelen geschikt zijn voor uw bedrijf, maken we inzichtelijk wat de kosten zijn, hoeveel besparing de panelen u gaan opleveren en wat de terugverdientijd is. Ook beschrijven we hoe we de producten gaan installeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Begeleiding van a tot z

Madeax begeleidt en ondersteunt u bij het hele traject. Concreet betekent dit dat we de onderstaande werkzaamheden op ons nemen:

We vragen uw subsidie aan
We plaatsen de zonnepanelen en monitoren uw systeem
We regelen uw GVO-certificaten
We regelen de PPA-contracten
We melden u aan bij Certiq en regelen uw Groene Eancode
Indien nodig laten we uw elektra-aansluiting aanpassen
We verzekeren uw systeem voor de bouw en extremen
We helpen bij het verkrijgen van financiering voor uw systeem

Professioneel ontwerp pv-systeem

Wij maken uitsluitend gebruik van de meest professionele ontwerp- en simulatiesoftware, PV*SOL voor pv-systemen.

Zonnepanelen

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt: Amorf Silicium, Polykristallijn Silicium, Monokristallijn Silicium, CIGS en CIS, Glas-Glas. Wij werken alleen met Monokristallijn- en de nieuwste zonnepanelen in de markt, Glas-Glas zonnepanelen. Dit zijn niet de meest goedkope zonnepanelen maar wel de zonnepanelen met de hoogste opbrengst, beste techniek en ook qua design het meest mooi. In overleg met u bepalen wij welk zonnepaneel voor u het beste van toepassing is.

Monokristallijne Zonnepanelen

Bij monokristallijne zonnecellen wordt het silicium gesmolten bij een temperatuur van 1500 graden. Vervolgens worden de kristallen op gecontroleerde afgekoeld waardoor zij allemaal netjes dezelfde richting hebben. Hierdoor zien de mono zonnecellen er geordend uit. Uiteindelijk worden er plakjes gemaakt die later in de zonnepanelen worden toegepast.

De mono zonnecellen zijn donker van kleur, bijna zwart. Hierdoor zijn de kristallen niet zichtbaar. Ook hebben de panelen een donker frame i.p.v. een aluminium frame. Meteen de belangrijkste reden waarom de meeste mensen voor Poly Kristallijne Zonnepanelen kiezen.

Glas-Glas Zonnepanelen

Glas-Glas zonnepanelen zijn de nieuwste zonnepanelen op de markt. Deze nieuwe generatie zonnepanelen hebben een langere levensduur en hogere opbrengstgarantie dan het huidige aanbod. De huidige panelen bestaan uit een laag glas, een laag zonnecellen, met aan de achterkant een kunststof folie.

Doordat deze panelen jaarlang onder invloed staan van o.a. schommelingen in temperatuur, vocht, mechanische spanningen, worden deze lagen in de tijd aangetast. Hierdoor levert elk paneel elk jaar aan vermogen in. Vandaar dat de fabrieksgarantie over het vermogen vaak 80% na 25 jaar is.

Complete systemen

Madeax levert alle componenten van een perfect werkend systeem onder één merk. Onze systemen omvatten zonnepanelen, omvormers, monitoring, montage, kabels, en zelfs een “Smart home platform” dat u helpt om energie te besparen.

kWh-garantie
Uiteindelijk draait het natuurlijk om de prestaties van het totale systeem. Daarom geeft Madeax een unieke kWh-garantie. Als er minder kWh is opgewekt dan op voorhand is gegarandeerd, keert Madeax het verschil in euro’s uit. U loopt met uw investering dus geen enkel risico. Daarnaast biedt Madeax een lineaire outputgarantie van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar.
Omvormers
Madeax heeft een gevarieerd assortiment van kwalitatieve en betrouwbare stringomvormers met de beste prijs-kwaliteitsverhoudingen. De omvormers zijn het hart van het Madeax zonne-energiesysteem en daarmee cruciaal in het behalen van de kWh-garantie.
Kabels, leidingen en stekkers
Voor de kabels tussen de zonnepanelen en de omvormers wordt de officiële PV1-F Solarkabel gebruikt in de afmeting 6mm2, type S4 MC4F. De MC4-stekkers worden volgens de voorschriften met de daarvoor bedoelde MC4-werktuigen geknepen en aangedraaid. De kabels worden gelabeld volgens het stringplan, zodat ook in de toekomst eventuele storingen gemakkelijk te achterhalen zijn.
Montage, installatie en inbedrijfstelling
Vakkundige montage en elektrotechnische installatie van de zonnepanelen, omvormers en datamonitoring is essentieel. Daarom is onze installatie inclusief:
• Inregelen, testen en doormeten van alle componenten volgens een inspectierapport NEN1010:2015;
• Voorafname van het complete systeem.
De garantie op montage- en installatiewerkzaamheden bedraagt 2 jaar, vanaf de opleveringsdatum.
Datamonitoring van uw PV-systeem
Ontstaat er onverhoopt een storing aan uw systeem? Of zijn er opbrengstafwijkingen? Dan wordt er via de webportal automatisch een e-mail of sms gestuurd.

Via de WiFi en de bijbehorende portal kunt u tevens de opbrengst van uw zonnepanelen nauwkeurig aflezen op uw laptop, tablet of telefoon. Zo weet u altijd exact hoe u ervoor staat!

Ons aanbod


Leveranciers


Hulp nodig?


Wilt u meer weten over zonnepanelen en/of ledverlichting?

+31 036 820 0050
info@madeax.nl

Vul het onderstaande formulier in

 Snel. Betrouwbaar. Gratis.

Ontvang advies zodat u weet waar uw bedrijf staat.

Binnen één minuut kunt u uw gegevens opsturen om vrijblijvend advies aan te vragen. Madeax brengt alles zo transparant mogelijk in kaart, zodat u voor geen enkele verassingen komt te staan.

Heeft u een andere vraag?
Neem contact op.

Meer weten over zonnepanelen en ledverlichting?

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden