Partners

Scheerman Isolatie

Scheerman Isolatie

Meer comfort, minder kosten

Scheerman Isolatie is een professioneel en onafhankelijk bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van isolatie. Door uw (bedrijfs)pand deskundig te laten isoleren, wordt het leefcomfort aanzienlijk verhoogd. Bovendien kunt u hiermee al gauw een aanzienlijke energiebesparing realiseren, tot maar liefst 30%. Scheerman isolatie is een Insula gecertificeerd bedrijf.

Spouwmuurisolatie

Heeft uw pand nog geen spouwmuurisolatie? Een bestaande spouw kan eenvoudig via de gevel worden geïsoleerd. Hierbij wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur (de spouw) opgevuld met isolatiemateriaal bestaande uit verlijmde HR++Parels. Dit voorkomt warmteverlies, waardoor u direct flink bespaart op uw stookkosten. Bovendien daalt de relatieve vochtigheid in de binnenmuur, wat resulteert in een verhoogd leefcomfort. De producten zijn IKOBBKB gecertificeerd.

Kruipruimte-isolatie

In veel panden is in de kruipruimte nog geen isolatie aangebracht. Geen wonder, want de kruipruimte is een krappe, donkere en vaak rommelige plek, waar het lastig werken is. Toch ziet Scheerman Isolatie de kruipruimte niet als een probleem, maar juist als een uitdaging. Wij hebben diverse manieren om kruipruimtes optimaal te isoleren. Daarmee bespaart u tot maar liefst 20% op uw energiekosten. Bovendien zijn de werkzaamheden doorgaans klaar binnen één dag. Een slimme én snelle manier van energiebesparing dus!

Kruipruimte-isolatie

Op de website van Scheerman Isolatie vindt u meer informatie. Neem bij vragen gerust contact op. Onze adviseurs helpen u graag verder!

Madeax in ’t kort

Madeax is een innovatief energie adviesbureau op het gebied van verduurzaming. Wij leggen de nadruk op de aanschaf en installatie zonnepanelen en ledlampen. Wij werken altijd met erkende en hoogwaardige materialen, producten en partners om de projecten van onze klanten te realiseren. Onze klanten zijn gevestigd in alle branches in de MKB- en Grootzakelijke markt. Door deskundig en eerlijk advies, door buiten de kaders te denken en te komen tot maakoplossingen, realiseert Madeax in samenwerking met haar klanten projecten van hoogwaardig niveau.

Vul het onderstaande formulier in

 Snel. Betrouwbaar. Gratis.

Ontvang advies zodat u weet waar uw bedrijf staat.

Binnen één minuut kunt u uw gegevens opsturen om vrijblijvend advies aan te vragen. Madeax brengt alles zo transparant mogelijk in kaart, zodat u voor geen enkele verassingen komt te staan.

Heeft u een andere vraag?
Neem contact op.

Meer weten over zonnepanelen en ledverlichting?

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden