Toepassingen

VVE’s

VVE’s

NovaLumi heeft slimme, kwalitatieve oplossingen voor VVE’s

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel gelijkmatiger lichtbeeld, een betere intensiteit en hebben LED armaturen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn.

Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarbij biedt een goede oplossing met een goede LED oplossing een veiliger omgeving, met name bij dynamisch gebruik. De energiebesparingen hierbij zijn enorm, tot wel 80%. Onze specifieke VVE-oplossingen zorgen niet alleen voor een veilige en kostenbesparende omgeving, maar ze zullen ook uw CO2 footprint verlagen en daarmee bijdragen aan een groenere wereld.
 

Contact

Graag komen wij met u in contact om u van het juiste advies te voorzien.

NovaLumi

NovaLumi heeft een breed productportfolio en een schat aan kennis en ervaring waarmee we  u graag helpen om de juiste keuzes te maken. Samen met onze partners bieden wij altijd de juiste oplossing voor uw vraag. We maken van ieder aanbod een heldere offerte, waar wenselijk een lichtplan op maat en we zorgen er desgewenst voor dat de installatie van de LED verlichting op uw locatie of project professioneel wordt geregeld.

Meer weten over onze werkwijze?

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden.