LED-verlichting

Madeax levert eersteklas kwaliteit ledverlichtingsproducten.

Ledverlichting volgens Madeax

Licht is onmisbaar. Het zorgt ervoor dat producten goed te zien zijn, dat werknemers zich goed kunnen concentreren en dat het werk veilig gedaan kan worden. In showrooms, magazijnen, werkplaatsen, klaslokalen of kantoorruimtes: op al die plaatsen is licht essentieel en moet het optimaal zijn qua kleur en intensiteit. Tegenwoordig is voor alle traditionele lichtbronnen een led-alternatief op de markt. Technisch gezien is er dus geen enkele reden meer om niet op de energiezuinige lichtbron led over te stappen.

Investeren en besparen | LED

De led markt is volwassen geworden, voor elke situatie is een kwalitatief goed alternatief voorhanden. Duurzame verlichting heeft veel voordelen. Het gaat lang mee, is betaalbaar en verbruikt weinig stroom. Het verdient zich om die redenen snel terug, meestal al in twee jaar tijd, afhankelijk van de toepassing. Om de overgang van uw traditionele verlichting naar led te stimuleren, wordt lichtrenovatie (deels) gesubsidieerd middels de Energie Investerings Aftrek (EIA). De regeling is bedoeld voor ondernemers met een winstoogmerk.

Onze assortiment beweegt mee met de ontwikkelingen zodat u altijd profiteert van de optimale balans tussen energiebesparing en kwaliteit.

1.

Subsidiewaardig


Al onze ledverlichting voldoet aan alle Europese eisen. Hiernaast verkopen wij ook ledverlichting die subsidiewaardig zijn.

2.

Garantie


Op de meeste producten van Madeax zit 5 jaar garantie. Verder lopen de garantietermijnen uiteen van 3 tot 7 jaar.

3.

Complete systemen


Ook voor complete lichtplannen kunt u bij ons terecht.

4.

NEN-normering


Installatie volgens NEN-normering is uiteraard mogelijk.

5.

De beste kwaliteit


Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit componenten.

6.

Oplossingen


Wij bieden ook oplossingen voor intelligente ledverlichting.

7.

Financiering


Financiering is mogelijk, u betaalt terug uit de besparing.

Ons aanbod


Leveranciers


Hulp nodig?


Wilt u meer weten over zonnepanelen en/of ledverlichting?

+31 036 820 0050
info@madeax.nl

Vul het onderstaande formulier in

 Snel. Betrouwbaar. Gratis.

Ontvang advies zodat u weet waar uw bedrijf staat.

Binnen één minuut kunt u uw gegevens opsturen om vrijblijvend advies aan te vragen. Madeax brengt alles zo transparant mogelijk in kaart, zodat u voor geen enkele verassingen komt te staan.

Heeft u een andere vraag?
Neem contact op.

Hoeveel bespaart u?

Madeax komt langs om dit vast te stellen.

Daarmee krijgt u een volledig beeld wat ledverlichting u gaat kosten, wat u precies bespaart en wanneer u de ledlampen heeft terugverdiend. In deze business case nemen wij de volgende opties mee: kopen, huren of aanschaf via een investering.

Optimale energiebesparing en kwaliteit

De ontwikkelingen op het gebied van ledverlichting staan niet stil. Wij volgen deze innovaties op de voet en ons assortiment beweegt hierin mee. U profiteert dus altijd van een optimale balans tussen energiebesparing en kwaliteit.

Meer weten over zonnepanelen en ledverlichting?

Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden